Avtoplin je okolju prijazen in znižuje emisije škodljivih plinov


Varuj okolje in prihrani!

PIŠKOTKI: Avto-plin.eu za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.Več o uporabi piškotkov.

Novice

Avtoplin je ugoden

Avtoplin je ugoden

Avtor: Anonym/petek, 23. januar 2015/Kategorije: Novice

Rate this article:
Neocenjeno

AVTOPLIN oziroma utekočinjen naftni plin (UNP) je odlična alternativa obstoječi pogonski tehnologiji. Trenutno ima avto na plin več kot 10 milijonov ljudi na svetu. AVTOPLIN odlikujejo predvsem nizka cena, energetska učinkovitost in prijaznost do okolja. Poleg tega pa je AVTOPLIN v primerjavi z bencinom tudi precej varnejše gorivo. Zato se danes vse več voznikov odloča za predelavo svojega jeklenega konjička na AVTOPLIN. Cena avtoplina je v primerjavi z bencinom do 60 odstotkov nižja. Ne glede na višino stroškov predelave je avto na plin dobra naložba. Investicija se vam bo povrnila že po 20.000 prevoženih kilometrih.

Predelava avtomobila na AVTOPLIN je enostavna in hitra. Cena predelave se v povprečju giblje med 900 in 1500 evrov – odvisno pač od avtoplinskega sistema, ki ga vgradijo. Predelava je možna pri skoraj vseh vozilih na bencinski pogon. Novejša tehnologija pa omogoča celo vgradnjo v vsa vozila.

Avto na plin po predelavi sicer porabi za malenkost več plina, kot je prej bencina. Kljub temu, da ima vozilo na AVTOPLIN večjo porabo, pa je cena plina tako ugodna, da se predelava avtomobila na plin obrestuje.
AVTOPLIN blagodejno vpliva tudi na motor avtomobila

AVTOPLIN - zeleno gorivoAvtoplin je mešanica propana in butana ter je stranski produkt pri predelavi surove nafte in surovega zemeljskega plina. Propan in butan skupaj tvorita mešanico, ki je po nekaterih fizikalnih lastnostih zelo podobna bencinu. Pri popolnem zgorevanju nastajata poleg toplote le še ogljikov dioksid in vodna para, medtem ko je emisija ostalih škodljivih snovi z okoljevarstvenega vidika zanemarljiva. Zaradi nižjih izpustov škodljivih snovi v naše ozračje je tako AVTOPLIN prepoznaven kot zeleno gorivo. Odločite se za avto na plin in naredite nekaj za naravo. Hvaležen pa vam bo tudi vaš avtomobil, saj je AVTOPLIN neškodljiv tudi za motor. Nanj AVTOPLIN vpliva celo blagodejno. Tišji in mirnejši tek motorja ter večja trajnost motornega olja motorju omogočata daljšo življenjsko dobo. Podaljša se tudi življenjska doba katalizatorja in lambda sonde. Ker AVTOPLIN ne vsebuje aditivov za izboljšavo njegovih lastnosti kot denimo bencin, ne prihaja do nastanka korozije. Popolno zgorevanje zmesi plin-zrak v cilindrih motorja ne vodi do izgub goriva v izpušnih plinih. Prav tako so izpušni plini bistveno manj onesnaženi.

Print

Število ogledov (3012)/Komentarji (0)

Izračun cene predelave

Naročilo izračuna
Izračunajte prihranek goriva
Rezervirajte željeni termin
7

Zakaj Avtoplin

Manjša obraba mehanskih delov motorja in s tem daljša življenska doba.
Tišje in mirnejše delovanje motorja.
Avtomobil je zaradi zmanjšanja izpusta škodljivih emisij bolj ekološki.

5

Zakaj predelava

Predelava na plin omogoča daljše delovanje motorja. Gorivo je v primerjavi z drugimi mnogo čistejše. Ogromen prihranek - 50 % pri vožnji vozila.

s

Zakaj pri nas

Vgradnja pri nas poteka hitro, kvalitetno in cenovno ugodno.
Vsaka vgrajena komponenta avtoplina ima svoj certifikat. Vgrajujemo produkte priznanega proizvajalca VERSUSGAS.

8

Proizvajalec

Vgrajujemo plinske naprave priznanega poljskega podjetja VERSUSGAS. Vse komponente plinskega sistema so varne, ustrezajo vsem standardom in imajo ustrezne certifikate.

Večina vozil je predelanih na plin že v nekaj urah oziroma v enem dnevu!

Galerije predelanih avtomobilov na plin

soap2day