Avtoplin je okolju prijazen in znižuje emisije škodljivih plinov


Varuj okolje in prihrani!

PIŠKOTKI: Avto-plin.eu za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.Več o uporabi piškotkov.

Novice

Avtoplin - dobra prodaja

Avtoplin - dobra prodaja

Avtor: Anonym/petek, 23. januar 2015/Kategorije: Novice

Rate this article:
Neocenjeno

Še pred nekaj leti so svoj vrh dosegli avtomobili z dizelskim motorjem, danes pa svojo slavo žanjejo avtomobili s pogon na AVTOPLIN. Prvi avtomobili na plinski pogon so se pri nas pojavili leta 2007, v ostalih državah že nekaj let prej. AVTOPLIN je sestavljen iz mešanice ogljikovodikov propana in n-butana. AVTOPLIN predstavlja odlično alternativo klasičnim gorivom in je okolju prijaznejši ter varnejši, saj v okolje ne oddaja žvepla in rakotvornih cikličnih ogljikovodikov.

Avtomobili na AVTOPLIN delujejo tišje in enakomernejše, ne tvorijo saj niti se ne mešajo z motornim oljem, s čimer se bistveno podaljša življenjska doba celotnega motorja. AVTOPLIN izdelujejo iz zemeljskega plina pa tudi kot stranski produkt pri rafiniranju surove nafte. Avtomobili na AVTOPLIN se danes zelo dobro prodajajo, hkrati pa imajo tudi višjo ceno v primerjavi z avtomobili z bencinskim motorjem. Zakaj se odločiti za predelavo oziroma nakup avtomobila na plinski pogon? Prav zaradi njegovih številnih prednosti. S pogonom na AVTOPLIN si zagotovimo visoko stabilnost delovanja motorja, saj AVTOPLIN ne pušča kovinskih in sajastih usedlin v motorju. Avtomobile na AVTOPLIN lahko vozimo na servis v daljšem časovnem razmiku, s čimer se bistveno zmanjšajo stroški vzdrževanja vozila. Investicija v predelavo se običajno povrne že po 15.000 prevoženih kilometrih. Kot smo že omenili so avtomobili na AVTOPLIN okolju prijaznejši, saj izgorevanje poteka v plinastem stanju, kar zagotavlja nastajanje mešanice brez težkih delcev. Pri teku motorja na plin ne nastajajo aldehidi, hkrati pa zaradi boljših termodinamičnih lastnosti omogoča plin popolno izgorevanje. Zaradi svojih pozitivnih lastnosti se AVTOPLIN čedalje bolj uveljavlja, za kar poskrbijo že sami proizvajalci avtomobilov.

Vir: http://www.avto-plin.info/zakaj/

Print

Število ogledov (2911)/Komentarji (0)

Izračun cene predelave

Naročilo izračuna
Izračunajte prihranek goriva
Rezervirajte željeni termin
7

Zakaj Avtoplin

Manjša obraba mehanskih delov motorja in s tem daljša življenska doba.
Tišje in mirnejše delovanje motorja.
Avtomobil je zaradi zmanjšanja izpusta škodljivih emisij bolj ekološki.

5

Zakaj predelava

Predelava na plin omogoča daljše delovanje motorja. Gorivo je v primerjavi z drugimi mnogo čistejše. Ogromen prihranek - 50 % pri vožnji vozila.

s

Zakaj pri nas

Vgradnja pri nas poteka hitro, kvalitetno in cenovno ugodno.
Vsaka vgrajena komponenta avtoplina ima svoj certifikat. Vgrajujemo produkte priznanega proizvajalca VERSUSGAS.

8

Proizvajalec

Vgrajujemo plinske naprave priznanega poljskega podjetja VERSUSGAS. Vse komponente plinskega sistema so varne, ustrezajo vsem standardom in imajo ustrezne certifikate.

Večina vozil je predelanih na plin že v nekaj urah oziroma v enem dnevu!

Galerije predelanih avtomobilov na plin